Just nu på museet


 

 

 


 Tävla med din klass!

Tävlingen är avslutad. Sameskolan vann med fler ritade vantar. En workshop under Samernas nationaldag ordnades och många elever deltog i workshopen.

Vantar. Formgivning Slöjdinspiratör Eva Öhrling.


 Vårsalongen 2017 26 april -27 maj 2017

Vårsalongen Vänder sig till amatörer i främst Gällivare kommun men det finns också möjlighet för dig som bor i länet eller utanför och har koppling till Gällivare kommun att lämna in dina alster.
Vi välkomnar alla former av kreativt skapande och ser till att så många som möjligt blir representerade.   Alla åldrar och kategorier är välkomna att delta.

Alla som lämnar in alster har möjlighet att komma med i Vårsalongen men vi kan komma att välja bort en eller flera av dina alster beroende på antal deltagare och mån av plats.
Du kan lämna in max fyra alster. Alla alster ska vara märkta med namn och nr (utifrån antal) och klar för uppsättning eller upphängning.  Vi förbehåller oss rätten att göra ett urval.

Vill du sälja dina alster? Pris och namn ska vara oss tillhanda i samband med inlämning. Sålda alster lämnas ut först samband med nertagning av utställningen.

Har du frågor? Kontakta:
mirjam.vikman@gallivare.se

Karina.jarrett@gallivare.se

Senaste datum för inlämning är onsdag 13 april 2017

OBS! Mer information kan komma att publiceras löpande.
Välkommen in med dina alster!


Museets öppettider:

Mån-Fre 11:00-15:30
Lördag 12:00-14:00
Söndag Stängt

Besöksadress:

Storgatan 16
982 31 GÄLLIVARE
Reception: 0970-818 692
Fax: 0970-818 691

e-post

Vi som arbetar här:

kontaktinfo