Återvinningsmarknaden

 

Alltinget STÄNGT

Då Alltinget för närvarande har stängt på grund av både ombyggnation och Covid-19 måste vi dessvärre meddela att vi inte kan ta emot några möbler eller andra saker. Vänligen lämna därför ingenting i vår container på Kavaheden eller vid entrén på Alltinget, då vi nu har slut på lagerutrymme. Vi hoppas kunna öppna snart igen så ha tålamod.

 

Återanvänd, återanvänd, återanvänd!

Är det dags att byta ut det gamla möblemanget? Kanske tycker du att dina möbler har gjort sitt? Eller kanske är det bara helt enkelt dags för en förändring?

Låt dina saker komma till användning när du själv vill bli av med dem. Då gör du en god gärning och sparar på naturens resurser och energi. Vem vet, kanske finns det någon som kan ge din gamla fåtölj nytt liv?

På Alltinget kan du lämna in möbler och husgeråd och samtidigt göra egna fynd. Du kan också lämna in saker till Alltingets inlämnings-container som finns på Kavahedens ÅVC. Har du möjlighet uppskattar vi dock att du lämnar in möbler och annat direkt till butiken på Oljevägen. Annars finns en risk att din gåva förstörs eller blir stulen.


Butik och inlämning:

Alltinget                             

Oljevägen 11, Gällivare (2 butiker)
Alltingets Inlämningscontainer Kavahedens återvinningscentral

Öppettider

Måndag - torsdag 10.00 - 16.00
Fredag 10.00 - 15.00

Stängt fr.o.m. 30 november tillsvidare p.g.a. ombyggnation


OBS! Tillsvidare kan vi inte erbjuda våra kunder hämtning av möbler.


Tel: 0970-81 88 46

Välkomna!