dunderNET-nytt Januari

Hej alla läsare av vårt nyhetsbrev, hoppas ni har haft en fin jul.

Nu är namnet på Gällivares nya stadsnät bestämt - det blir dunderNET!

Namntävlingen är därmed avgjord och vinnaren är Alvar Palovaara. Vi tackar alla som skickade in bidrag för ert engagemang, vi fick in många bra förslag.

Vi tycker för övrigt att dialogen med våra kunder är givande och viktig, så har du frågor eller förslag så sitt inte vid köksbordet och fundera utan slå en signal eller maila oss. Vi har en funktionsbrevlåda: bredband@gallivare.se, den kontrollerar vi dagligen och vi svarar på alla mail.

Vad händer nu då i projektet? Ja under vintermånaderna kommer vi att arbeta ganska mycket med att få klart det sista så ni som vill kan börja aktivera anslutningarna. Markavtalen ska ut till er som har fått framgrävt i somras och till er som ska få det nu till sommaren. Planeringen pågår för fullt inför sommarens arbeten med upphandlingar och avtal och allt möjligt. Så vi har en hel del arbete att göra men nog längtar vi till sommaren när vi får börja bygga fibernät igen, och speciellt roligt känns det att vi kommer igång på allvar med landsbygden.

Vi vill gärna mötas för att berätta mer och svara på frågor, så om du känner till något evenemang i tätorten eller någon by där vi skulle kunna få komma och informera om fiberutbyggnaden så hör gärna av dig.

Det pågår ju såklart mycket mer än fiberutbyggnad i Gällivare just nu, vi rekommenderar att följa kommunen i sociala medier där vår informationsenhet är mycket flitig med att posta information.

Här är länkarna: 
Instagram YouTube Facebook

Ha en bra fortsättning på det nya året!

Hälsningar Stefan, Jonas och Eva