Jimmie Karlsson äger flera Euroskobutiker i Norrbotten och nu står Gällivare på tur.

Eurosko till Coop på Malmheden

Shoppingutbudet ökar i kommunen och nu är det dags för en ny skobutik att etablera sig på marknaden. Eurosko arbetar efter konceptet att alla i familjen ska kunna hitta det de behöver i sortimentet.

Jimmie Karlsson äger flera Euroskobutiker, bland annat i Luleå, Boden och Kiruna. Butiken i Gällivare ingår i hans planer över nya etableringar i Norrbotten.

— Vi har fått tag i en lokal hos Coop på Malmheden och den är perfekt. Det är den bästa platsen för en butik i hela Gällivare.

Eurosko planerar att öppna dörrarna för allmänheten den 1 april och sedan ett tag tillbaka pågår rekryteringsprocessen av ny personal.

— Jag kommer att anställda fyra personer. Det har kommit in jättebra ansökningar och det lär inte bli några problem att rekrytera kompetent personal.

Marlene Rönnquist är centrum- och handelsledare på Företagsbolaget och hon har tipsat om passande lokaler samt guidat runt Jimmie Karlsson i Gällivare för att visa upp olika alternativ.

— Det känns bra att Eurosko ska öppna i Gällivare, vi behöver bredda vårt utbud inom handeln.

Jimmie Karlsson berättar att Eurosko är en renodlad skobutik för hela familjen och att det ska vara lätt att hitta det man söker. De kommer även att tillhandahålla fotvård och letar efter någon som vill arbeta som fotvårdsterapeut i butiken. Eurosko i Gällivare är nämligen anpassad för fotvård med behandlingsrum.

— Vi är måna om att alltid ge våra kunder den bästa servicen och vägledning inför ett inköp varje sig du är ett barn eller vuxen. Jag tycker det känns riktigt roligt att öppna en butik i Gällivare och jag tror att vi kommer att fylla ett behov inom handeln.

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Texten är fri att användas av media och kräver ingen byline.