Bild från Gällivaregalan 2014 som bjöd på mingel, middag och underhållning i en skön blandning.

Företag och föreningar att fira

Framgångar ska firas och nu är det äntligen dags igen. Den 22 maj hålls den populära Gällivaregalan med seminarium på eftermiddagen och glitter och glamour på kvällen. Allt för alla framgångsrika människor i Gällivare.
– Vi har all anledning att fira, säger Kjell-Åke Johansson, vd Expandum.

I år har seminariet värdegrund och framtid som tema. Eugenia Segerstedt, Luleå tekniska universitet, redovisar slutsatser från den enkätundersökning som gjordes ifjol med cirka 2000 Malmfältsbor. Vi får veta mer om varför man bor här, vad som gör att man flyttar från en ort och vad som behövs för att man ska vilja flytta tillbaka samt hur en samhällsomvandling påverkar människor.

– Det är roligt att vi årligen kan samla näringsliv, föreningsliv, idrott och kultur för att mötas under en dag med både seminarium och gala, säger Kjell-Åke Johansson.

Norrbottens Media presenterar värdegrund ur medias perspektiv, även LKAB, Boliden, Face of Gällivare, Sparbanken Nord och Gällivare kommun ger sin syn på ämnet. Eftermiddagen avslutas med mingel till Videoverket ”The music box” i samarbete med Konstmuseet i Norr. Under kvällen lovar arrangörerna Expandum en riktig höjdare med gala i festfina lokaler, god mat och spännande underhållning.

– Det kommer att märkas att det är gala! Naturligtvis står alla våra pristagare i fokus och där har Gällivare än en gång lyckats bra och brett tycker jag, säger Kjell-Åke Johansson.

I skrivande stund strömmar bokningarna in från hela länet, för vem vill missa när Gällivare är på G som i gala? Årets Gällivaregala går av stapeln på nya och fräscha Quality Hotel & Resort Lapland. Mer information om galan hittar ni på www.gallivaregalan.nu

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Foto: Daniel Olausson/Media Tales

Text och bild är fri att användas av media. Texten kräver ingen byline, men vid användning av bildmaterial ska Daniel Olausson/Media Tales nämnas.
För högupplösta bilder kontakta daniel@mediatales.se.