Hon satsar på kommunikation och träning – för att sprida glädje

Det har gått tre månader sedan Amanda Matti gick över till att jobba heltid med sitt företag, Energize Your Business. Inom företagets ramar ryms bland annat träning, event, kommunikation, digital marknadsföring och den egna bloggen. Hon startade företaget 2016 på sidan om sin anställning och drev det så under drygt ett år. Till slut valde hon att satsa helt på livet som företagare, ett beslut som hon inte ångrar.

- Jag har alltid haft mycket affärsidéer i huvudet men har varit för feg för att köra igång. Det är först nu jag känner att jag samlat mod, kunskap och erfarenhet nog att våga satsa fullt ut. Kalendern har varit fullbokad än så länge, det känns kul att det rullar på bra från start.

Ett av de projekt som upptar mycket tid just nu är Träningsfesten som företaget arrangerar den 30 september i Gällivare. Träningsfesten är en heldag med totalt tolv träningspass och nästan lika många instruktörer. Här erbjuds allt från Yoga till Tabata. Som deltagare kan man välja att gå på totalt sex pass, men man kan också ta det i ett lugnare tempo och bara njuta av atmosfären och kringaktiviteter. Bland annat har Peak Performance en pop-up butik under dagen.

- Med Träningsfesten vill vi sprida rörelseglädje, energi och inspiration till en bredare massa. Jag vill att det ska bli en judgement-free zone, där man kan komma som man är och träna så mycket man vill. Jag vill att folk går hem med ett leende på läpparna – oavsett hur många pass man deltagit på.

Långsiktighet och hållbarhet är några av företagets grundvärderingar. Men trots att Amanda Matti vill växa långsamt avslöjar hon att det finns stora visioner för framtiden.

- Vi har redan bokat in nästa års Träningsfesten, då blir det en hel helg med pass både inomhus och utomhus samt föreläsningar. Jag vill jobba långsiktigt och hållbart, det innebär dels att växa långsamt och göra smarta investeringar, men också att våga ta risker och vårda relationer och samarbeten. Hittar man människor och företag att samarbeta med, som båda vill varandras bästa, kan vi tillsammans se till att vi är här även om 50 år. Det är viktigt för mig.

För mer information om Träningsfesten eller Energize Your Business, kontakta Amanda Matti. Telefon: 073-834 79 61 Mail: amanda@energizeyourbusiness.se

Traningsfesten.se

Energizeyourbusiness.se

Explorealittlemore.se