Din samarbetspartner i Malmfälten har åtta medarbetare i Gällivare och Kiruna.

Ny konsultkraft etablerar sig i Gällivare

Din samarbetspartner i Malmfälten AB, som verkat i Kiruna i sju år, etablerar sig nu i Gällivare! Företagets värdeord är engagemang, lyhördhet, delaktighet och kvalitet.

Företaget har åtta medarbetare och ägs av Agneta Magnusson och Catrin Magnusson. De bedriver konsultverksamhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, projektledning och -koordination, ekonomi, administration, personal- och verksamhetsutveckling samt marknadsföring. Man har ramavtal med LKAB och driver också ett långsiktigt utvecklingsprojekt tillsammans med bland annat Kiruna kommun - Stadsliv, som utvecklar och genomför evenemang i Kiruna centrum.

- Vi gör nu allvar av att vara en samarbetspartner i Malmfälten genom att vi etablerar oss i Gällivare och ser fram emot våra uppdrag här, säger Agneta Magnusson. Vi kan erbjuda tjänster inom ett brett fält. Vårt mål är att bolaget ska växa och utvecklas.

Louise-Marie Matti har nu etablerat sig som konsult i Gällivare och har lokaler hos Företagsbolaget.

- Kul att komma till en kreativ miljö med många företagskontakter, säger Louise-Marie.

- Från mitt perspektiv är det ett smart steg att etablera sig i Gällivare också, säger Andreas Hinzer utvecklingschef Gällivare kommun och fortsätter;

- Regional expansion, kommunövergripande samarbete och egen utvecklingsambition är avgörande för att driva ett stabilt företag i utmanande tider. Välkommen till Gällivare.