Save the date! RE-do för framtiden, digitalt event för bygg- och anläggningsbranschen

Vad skulle en satsning i norr kunna innebära för dig och ditt företag? Den 21 september har du chans att få svar på dina frågor. Vägen till framgång blir belyst och vägen leder norrut! Välkommen till innehållsrika timmar som kan bli första steget till din bästa satsning.

Malmfälten boomar. Bara i år har flera stora industrisatsningar i Malmfälten tillkännagivits. Gällivare blir världsledande då det handlar om gruvindustrins gröna omställning. Lägg därtill de stadsomvandlingar som pågår. Under fem år ska 22 miljarder investeras i Gällivare kommun, Kiruna kommun, LKAB, Hybrit och Aitik Boliden.

Vi behöver nya entreprenörer, exploatörer, konsulter och arbetskraft som vill vara med på framgångsresan och vi önskar veta vad Ni behöver, för att satsa i norr. Likväl som vi förhoppningsvis kan ge dig svar kan du ge oss viktig information! Vi vill göra din resa enklare!

Frågor, svar och framgångssagor
Under en halvdag får du chans att möta våra främsta experter inom företagsetablering och andra entreprenörer som redan vågat ta steget - och ökat kraftigt i omsättning. Du möter även arbetsmarknadsminister Eva Nordmark och regeringens samordnare för stora etableringar, Peter Larsson. Samtidigt får du en bild av Gällivare, en arktisk småstad i världsklass.

RE-do för framtiden kan vara väl investerade timmar, för den som vill se sin verksamhet expandera i norr. Eller som åtminstone är nyfiken på att höra vad det skulle kunna innebära!

Programmet i detalj presenteras i augusti, men boka tiden i din kalender redan nu:

När: Tisdag 21 september kl. 13.00 - 17.00
Plats: Digitalt deltagande
Länk till anmälan: Klicka här

Kostnad: Konferensen är gratis!
Konferencier: Lena Callne (känd från Radio och Tv)

Frågor? Kontakta oss gärna på redo@gallivare.se

Varmt välkomna!


Om evenemanget

Dag: Tisdag 21 september 2021

Tid: kl. 13.00 - 17.00

Plats: Digitalt deltagande

Länk till anmälan: Klicka här

Kostnad: Gratis

Konferencier: Lena Callne (känd från Radio och Tv)

Program: Informationen uppdateras löpande

Har du frågor? Kontakta oss gärna på redo@gallivare.se

Arrangörer: Gällivare kommun, Byggföretagen, Boliden, Hybrit, Gällivare Näringsliv AB, LKAB