Anna - Carin Blanck och Robert Olausson tilldelades priset” Årets handlare 2014”.Nu öppnar de Babyproffsen i Gällivare.

Sveriges nordligaste Babyproffs finns i Gällivare

– Vi har fört en dialog med Babyproffsen i drygt ett år och nu är det snart dags för invigning av butiken, säger Robert Olausson glatt.
Sammanlagt blir det nu tre butiker under samma tak och tanken är att attrahera kunder från hela Malmfälten samt norra Norge.

Det börjar med att man får lämna in en intresseansökan som tas upp på kedjan Babyproffsens styrelsemöte. Därefter sätter arbetet igång med att presentera affärsplan med upptagningsområde, antal födslar på orten, budget, affärsläge, konkurrens, personal med mera. De har krav på utformning, omsättning, likviditet.

– Bakgrunden till det hela är att vi i flera år har drivit en babyavdelning inom Lekia men för att kunna gå vidare och utvecklas så kände vi att vi måste gå med någon av de babykedjor som finns och då tyckte vi att Babyproffsen var ett bra alternativ. Genom dem får vi ta del av bra avtal, vi får även hjälp med sortiment och marknadsföring, säger Robert Olausson.

Babyproffsen ska ha invigning under tre dagar i slutet av maj med massor av bra erbjudanden och aktiviteter.I och med detta så får Gällivare tre butiker under samma tak; Djurmagazinet, Lekia och Babyproffsen.

– Som ett led i utvecklingen av vår babyavdelning så har vi nu gjort klart med ett avtal med Babyproffsen. Vi kommer stegvis att utveckla butiken.

Babyproffsen tillhör en av Sveriges ledande babykedjor med ett femtiotal butiker över hela landet.Butiken i Gällivare blir den nordligaste. I samband med denna etablering har Robert och Anna - Carin utökat personalstyrkan med en person för att kunna fortsätta upprätthålla deras goda service.

 

Producerad av: Favör Reklambyrå AB

Foto: Daniel Olausson / Media Tales

Text och bild är fri att användas av media.Texten kräver ingen byline, men vid användning av bildmaterial ska Daniel Olausson / Media Tales nämnas.
För högupplösta bilder kontakta daniel@mediatales.se.